Erfarna och skickliga veterinärer

Ditt husdjur förtjänar den bästa vården när det blir sjukt. Därför är det viktigt att hitta en veterinär som du känner att du kan lita på och som har de resurser som krävs för att kunna ge en komplett och modern vård.

Nyrenoverad och utökad klinik 

Under 2012 renoverades vår klinik och den byggdes även ut. Det gav oss möjligheten att investera i många nya ytor såsom ett behandlingstorg, en intensivvårdsavdelning, en separat infektionsavdelning, rehabiliteringsavdelning, fler operationssalar och nya stallutrymmen för patienter som måste stanna kvar hos oss ett tag. 

Vi är även mycket stolta över att vi har kunnat investera i utrustning för datortomografi. På så sätt kan vi ställa en diagnos snabbare och mer säkert.

Ännu en nyhet är laserkirurgi. Enligt de senaste rönen leder denna typ av kirurgi till bättre läkningsförmåga, minskad svullnad, mindre smärta och mindre blödningar efter ingreppet. Det blir ofta lättare för kirurgen vid de typer av operationer där laserkirurgi kan användas och vi kan därför minska narkostiden för djuret i många fall. Laserkirurgi kan exempelvis användas vid kastrering av hund eller katt, vilka är väldigt vanliga ingrepp. Med denna typ av kirurgi kan din vän vara på benen igen snabbare än med traditionell kirurgi.

Under kontorstider kan vi reglera kostnader för ditt djurs sjukvård direkt med ditt försäkringsbolag. På så sätt slipper du betala den del som försäkringsbolaget kommer att ersätta. Du måste se till att ha ditt försäkringsbrev med dig och eventuella kvitton från tidigare besök hos oss. 

 undersökning veterinärer Stockholm

Allt under ett tak

Många mindre veterinärer i Stockholm brottas med att de har ett väldigt fullbokat schema och inte kan ta emot så många fler nya patienter. Många av dem har också bara specialkunskaper om ett eller ett par slags djur. Men vad gör den som både har reptiler, katt, hund och en kanin? Vore det inte skönt att kunna sköta allt på ett ställe med ett team som har specialkunskaper om respektive djurtyp? Det får du hos oss.

Vi har även kunskaper gällande vilda djur, om du skulle råka hitta ett sådant som är skadat. Då ska du ta kontakt med oss direkt så ger vi dig råd om hur du ska gå tillväga. Tack vare att vi är ett team med flera veterinärer har vi också större möjligheter att ta emot nya patienter och vi erbjuder även akutsjukvård för djur. 

Veterinärer som bryr sig

Vi ger gärna tips och råd gällande djurägande och skötsel och i vår nya föreläsningssal erbjuder vi föredrag exempelvis om djurpsykologi och att resa utomlands med sitt husdjur. Vi har en hundpsykolog som vi samarbetar med, perfekt för dig som känner att du kan behöva hjälp med kommunikationen med din hund.

Vi strävar efter att vara en så bred djurklinik som möjligt där husdjursägare känner sig välkomna och i goda händer när det gäller alla slags husdjur. Vi jobbar för att skapa långsiktiga förhållanden med våra patienter och är måna om att de får bästa möjliga vård när de blir sjuka, samt även förebyggande behandling så att sjukdomar och skador kan undvikas.

När olyckan är framme ska det vara lätt att kontakta oss och gå snabbt att få komma in till en veterinär. Vi erbjuder också drop-in för vaccination så att ni inte behöver vänta länge på att få ett så snabbt och enkelt ingrepp utfört. 

En annan rolig detalj är att vi är med i programmet Djurens Hjältar på TV3. Om du är nyfiken kan du först ta en titt på programmet för att se kliniken och hur vi arbetar.

Glöm inte försäkringen

De flesta ser sina husdjur som fullvärdiga medlemmar av familjen och när de blir sjuka är det en självklarhet att man åker till veterinären för att få hjälp. Något som är jätteviktigt att tänka på är att ha en bra försäkring. På så sätt undviker du att få en tråkig överraskning om djuret skadar sig eller blir sjukt och måste behandlas av veterinärer i Stockholm.

Det finns nog inget värre än den situation där man måste överväga att låta bli att behandla eller att avliva sitt husdjur för att man inte har råd med veterinärräkningen. Om du inte har ditt husdjur försäkrat ännu – kontakta ditt försäkringsbolag redan idag för att ordna detta. Det kommer att löna sig.

Välkommen

Välkommen till vår veterinärmottagning! Vi har både akutmottagning och tidsbeställning, men kontakta oss gärna även innan ni kommer in akut så att vi kan förbereda mottagandet på bästa sätt.


Kontaktuppgifter

Veterinär Stockholm 

E-post: kontakt@veterinärerstockholm.nu

Hos oss får alla djur samma högkvalitativa djursjukvård